Nieuws

15 en 16 december worden er twee zeefdrukken en een schilderij van mij geëxposeerd en te koop aangeboden in de WG KUNST KERST SALE 2018! Dit jaar houdt WG Kunst – voor de tiende keer – in het weekend van zaterdag 15 & zondag 16 december 2018 een bijzondere verkooptentoonstelling. Meer dan honderd kunstwerken van ruim honderd kunstenaars worden aangeboden voor honderd euro per stuk. Dit evenement is uitgegroeid tot een jaarlijkse happening, waarvoor publiek van ver buiten Amsterdam naar WG Kunst komt. Ga naar https://www.wgkunst.nl/kerst-sale-2018/

ZE ZIJN ER WEER!! De Feestdagenkaarten 2018!!!! Per stuk kosten de kaarten €2,50 en per set (alle 5 de verschillende designs) kosten ze €10 (dit is inclusief enveloppen en exclusief verzendkosten). Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting AAP. Als je ze wilt bestellen, stuur mij dan een mailtje op lyndasmids@yahoo.com .

Van links naar rechts: ‘Hartje van roodborstjes’, ‘Koningspinguïns’, ‘Stijntje (mijn adoptie Hudson eekhoorn -van Stichting AAP)’, ‘Gaudí’s Sagrada Família’ en ‘Rode Ibis’.

Van 17 november 2018 tot 6 januari 2019 te zien in de Kunstetalages van Kunsttraject Amsterdam (in de J.M. Kemperstraat 140):

‘De Vijver (in het Westerpark)’ en ‘Winter* (in het Westerpark)’, acryl op hout, 14,8 x 21 cm.

*Winter de hond 

De schilderijen en de sierpostzegelvellen met de schilderijen zijn te koop bij Kunsttraject Amsterdam.

Expositie in Coffee Shots, Van Noordtkade 26, Amsterdam. April 2018 tot op heden.